Cadeaubon

incl. btw, excl. verzendkosten

Gratis verzending voor binnenlandse bestellingen van meer dan ‪€‬‪50‬

Standaard verzending 1 - 3 Werkdagen

 

Op zoek naar een uniek cadeau?  Schenk diegene dan de cadeaubon van De Bunker Zoutkliniek en laat haar of hem genieten van de ontspannen voordelen van zouttherapie!

Een heilzame plek waar absolute stilte je even helemaal afschermt van de razende buitenwereld. Lichaam en geest worden weer één.  De met zuiverende zoutkristallen verzadigde lucht dringt diep binnen in poriën en longen.  Heilzaam bij benauwdheid.   Lijf en leden ademen weer vrij als de huid haar schrale last van zich afwerpt. 

De unieke zoutkliniek, die op een privéterrein in het hartje van Rotterdam ligt, is een ongekend groene oase van rust. De idyllisch aangelegde tuin bij de Maas houdt de lawaaierige stad op grote afstand. Wanden van maar liefst anderhalve meter dik maken de stilte compleet. De innerlijke kalmte die hierdoor mogelijk is, is minstens zo heilzaam als de door ons gebruikte zoutkristallen, die overigens uitsluitend uit zoutmijnen gewonnen worden.

De positieve effecten van zouttherapie hebben niet alleen zijn uitwerking op gezondheidsproblemen. Voor wie even wil ontsnappen aan de drukte van het dagelijkse leven om zich weer helemaal op te laden, is de Bunker Zoutkliniek in Rotterdam de juiste keuze. Je zult je na je eerste bezoek al energieker voelen.

De Cadeaubon is geldig tot 2 jaar na uitgifte. 

Productinformatie

Som alle details op die je klanten helpen het juiste product te vinden.

Maat of afmetingen

Created with Sketch.

Hier kun je de exacte afmetingen van je product beschrijven of mensen helpen de juiste maat te kiezen.

Productdetails

Created with Sketch.

Beschrijf je product in detail zodat klanten alle informatie hebben die ze nodig hebben. Beschrijvende, unieke productbeschrijvingen helpen je winkel bovendien in zoekmachines.

Bijzondere instructies

Created with Sketch.

Dit is een goede plek voor voorwaarden of verzendbeperkingen die eventueel voor dit product gelden.