BADZOUT PROPOLIS UIT PRAID (Grof)

incl. btw, excl. verzendkosten

Gratis verzending voor binnenlandse bestellingen van meer dan ‪€‬‪50‬

Standaard verzending 1 - 3 Werkdagen

Natuurlijk grijs zout met propolis

Gebruiksaanwijzing:
Voeg 200 g badzout toe in het bad en vul het met warm water (35 – 40L). 

Dompel vervolgens uw lichaam in het warme bad voor ongeveer 15 á 30 minuten. Na dit heerlijke bad zal het niet meer nodig om te douchen. Eén bad per dag wordt aanbevolen. Dit pakket is genoeg voor 5 baden. Dermatologisch getest.


Ingrediënten:  Sodium Chloride, Honing - Propolis , CI:75300


BEVAT NATUURLIJK GRIJS ZOUT VAN PRAID MET MODDER EN PURE ETHERISCHE OLIE.

Gewicht

1000g 

Meer informatie

Dit Transsylvanische natuurlijke grijze zout wordt aanbevolen voor gewrichten en reumatische ziekten, huidziekten (infectie, allergische of huiduitslag), spieratrofie, spasmen, gynaecologische aandoeningen, astma en luchtwegaandoeningen (astma, chronische bronchitis), botziekten, angst, ontstekingsremmende, slijmklieren. Andere gunstige effecten op verschillende aspecten van de gezondheid: kalmeert het zenuwstelsel, elimineert de staat van spanning, herstelt de balans in het lichaam. Bevordert de stofwisseling en verwijdert de meest uiteenlopende pijn met verzachtende effecten, bant slapeloosheid, helpt de huid te ademen.

Het wordt ook effectief toegepast bij het bestrijden van verkoudheid en andere ziekten, met desinfecterende en ontstekingsremmende effecten, terwijl het ook de bloedcirculatie stimuleert. De spoorelementen in de natuurlijke modder in dit zout maken het heel bijzonder.