Transsylvanisch Zoutpijp

incl. btw, excl. verzendkosten

Gratis verzending voor binnenlandse bestellingen van meer dan ‪€‬‪50‬

Standaard verzending 1 - 3 Werkdagen

Het Zoutpijp neemt de geneeskrachtige eigenschappen van zoutgrot therapieën mee naar huis. Een uitstekend tegengif voor allergieën, astma, verkoudheid en andere aandoeningen van de luchtwegen.

Bronchitis, luchtwegallergieën, COPD (chronische obstructieve longziekte), luchtweginfecties, astma, postrook ademhalingsproblemen zijn symptomen en ziekten die ons leven vaak ellendig maken.

Houdbaarheid
Na het openen 1 jaar en niet navulbaar 

Fabrikant
Sópipa-Pharma Kft.

Meer informatie

Bovendien wordt ons ademhalingssysteem elke dag blootgesteld aan irriterende onzuiverheden. Gelukkig voor ons hebben we een natuurlijke en blijvende schat: natuurlijke rots, die onze klachten snel kan verlichten en een belangrijke rol kan spelen in preventie. Het gunstige effect van de atmosfeer van zoutgrotten op de luchtwegen is al eeuwenlang bekend. 

Zoutgrot therapieën zijn succesvol omdat de kleine zoutkristallen die je inademt de ontruiming van de luchtwegen stimuleren. De zoutpijp is praktisch een mobiele zoutkamer, iedereen kan altijd en overal de voordelen van zouttherapie krijgen.

De zoutpijp kan een effectieve therapie zijn voor de behandeling van symptomen als een aanvullende therapie voor de volgende luchtwegaandoeningen: Astma, COPD, Luchtwegallergieën, Bronchitis, Ademhalingsregeneratie na stoppen met roken.

Bewaar het product op een droge plaats. 

Gebruik van het apparaat: Stop het apparaat in uw mond en adem er doorheen, blaas vervolgens de lucht door uw neus en adem op normale intensiteit. Geforceerde inademing is niet nodig en moet worden vermeden. Wanneer het zuiveringsproces begint, kunnen afzettingen het lichaam verlaten met een hoest, een loopneus.

Zoutpijp wordt aanbevolen om 15-25 minuten per dag te worden gebruikt totdat de symptomen optreden. Behandelingen kunnen meerdere keren per dag worden uitgevoerd, zelfs in verschillende termijnen (4-5 minuten).

Zoutkristallen stimuleren het slijmvlies van de luchtwegen na inademing voor intensief reinigingswerk, waardoor natuurlijke zelfreinigende processen worden gestart.

Slechts één persoon kan een Zoutpijp gebruiken. (Om mogelijke infecties te voorkomen!) Bij langdurige, diepe, geforceerde ademhaling kan zoute smaak in de mond, duizeligheid, misselijkheid optreden!

Levensduur: 5 jaar voor keramische zoutpijp en 1 jaar voor plastic zoutpijp. De levensduur van de producten hangt af van de hoeveelheid zout erin.